REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN – FÖRSTUDIE PÅ ROI OCH TCO FÖR OFFICE 365

Sigmas specialister på eHälsa och Office 365 hjälpte Region Jämtland Härjedalen ta fram ett beslutsunderlag för investering i en molnbaserad vårdmiljö.

Kundens situation och behov
Region Jämtland Härjedalen var i stort behov av att se över hur de skulle kunna räkna hem en övergång till molnet och Office 365 för att ha förutsättning och grundinfrastruktur för att fortsätta arbeta med sin vision att bli bäst i Sverige på eHälsa.

Detta hjälpte vi till med
Sigmas specialister på eHälsa och Office 365 genomförde en utredning och hjälpte Region Jämtland Härjedalen att ta fram ett underlag för att kunna fatta ett beslut om att investera i en modern och framtidssäkrad vårdmiljö.

Detta resultat uppnådde kunden med vår lösning
Region Jämtland Härjedalen kommer nu kunna rulla ut en modern och framtidssäkrad vårdmiljö för att möta sina medarbetares behov. Man har nu även en modern grundinfrastruktur som möjliggör att kunna engagera morgondagens patienter för en bättre upplevelse och ett bättre utfall, stärka sina vårdteam för en ökad produktivitet och effektivitet, kunna förbättra klinisk kvalitet och effektivisera processer med tillgång till avancerad analys, samt att kunna fortsätta att transformera vårdkedjans intelligenta system som kan integreras till deras moderna vårdmiljö.